Fase 1 uitverkocht
Begin 2022 start
verkoop fase 2

Blijf op de hoogte

3 woonlagen
plat dak - 5,10 m breed

202-5100

Dit woningtype biedt alle ruimte. De woningen zijn namelijk circa 120 m2 groot, de beukmaat van de woningen is 5,10 meter. De keuken ligt aan de voorzijde. Als je staat te koken, kijk je leuk uit naar buiten. De tuingerichte woonkamer heeft een deur naar de tuin en een groot vast raam tot aan de grond. Dat geeft een heel ruimtelijk gevoel. Kies je voor een hoekwoning, dan heb je een aantal ramen in de zijgevel (met uitzondering van bouwnummer 1). Op de verdieping heb je 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. De 2e verdieping is open, maar optioneel kun je kiezen voor extra slaapkamers. Al een idee wat je met al die ruimte gaat doen?

Prijslijst Fase 1

Je kunt dit type kopen op twee plekken in de wijk. Aan de Ventweg langs de Burgemeester van Haarenlaan liggen bouwnummers 1 tot en met 4. De woningen hebben een heerlijke achtertuin op het zuiden. Voor de deur heb je een stoep en een plantsoen van zo’n 9 meter diep. Moet je je eens voorstellen hoe lekker vrij je woont. Je auto kun je kwijt op jouw privé parkeerplaats, direct achter de berging in de achtertuin.

De overige 8 woningen, bouwnummers 32 tot en met 39, vind je aan de Parkweg. Door de aanplant van veel bomen krijgt deze weg een laanachtige uitstraling. Zit je graag buiten in de zon tot hij ondergaat, dan zou je hier zomaar jouw droomhuis kunnen vinden. De tuinen liggen op het westen en zijn voorzien van een berging. Je auto parkeer je in het openbare parkeerhof achter de tuinen. Heb je al gezien dat alle woningen een voortuin met groene haag hebben? Als je wilt, drink je hier je koffie in de ochtendzon.

Foto

type 202-5100

Foto

Woonopp. ca. 120 m²

Foto

slaapkamer 3X

Foto

achtertuin zuid of west

plattegronden

bouwnummers 1 t/m 4 en 32 t/m 39

Foto

Begane grond

Foto

eerste verdieping

Foto

tweede verdieping

Bouwnummers 4 en 39 zijn gespiegeld. Getoonde zijgevel van toepassing op bouwnummers 4, 32 en 39

Wil je de technische plattegronden bekijken? Deze tref je bij de downloads.

optie uitbouw

begane grond

Wil je meer leefruimte? Dat kan. De woning kun je namelijk laten uitbouwen op de begane grond met 1,20 meter. Of kies voor de uitbouw van 2,40 meter, daar hoort ook een grote trapkast bij.

Foto

Begane grond - uitbouw 1,2 meter

Foto

Begane grond - uitbouw 2,4 meter

Bouwnummers 4 en 39 zijn gespiegeld. Getoonde zijgevel van toepassing op bouwnummers 4, 32 en 39

image

INTERIEURIMPRESSIE BOUWNUMMER 4 MET UITBOUW VAN 2,40 METER

extra opties

verdiepingen

Voor de badkamer hebben we een alternatieve indeling bedacht. Koop je een huis In de Buurttuin, dan kun je kiezen voor een badkamer met ligbad. De grote, optioneel indeelbare 2e verdieping kun je door ons laten voorzien van een indeling, zodat je straks een huis hebt met maar liefst 5 slaapkamers. Iets voor jou?

Foto

eerste verdieping - optie ligbad

Foto

tweede verdieping - extra kamer

Bouwnummers 4 en 39 zijn gespiegeld. Getoonde zijgevel van toepassing op bouwnummers 4, 32 en 39

bekijk hier

de digitale brochure van fase 1

Foto
Wonen in de Buurttuin

BEGIN 2022 START VERKOOP FASE 2

schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van Wonen In de Buurttuin?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan

Volg ons op Facebook

In de Buurttuin - Facebook

Volg ons op Instagram

In de Buurttuin - Instagram