Alle woningen zijn verkocht!
Je kan niet meer inschrijven als reserve kandidaat.

3 woonlagen
plat dak - 5,10 m breed

202-5100

De woningen in blok 8 en blok 16 bieden je alle ruimte, ze zijn namelijk allebei alvast voorzien van een uitbouw van 2.40 meter. Hiermee heb je een woonoppervlakte van circa 131 m2. De beukmaat van de woningen is 5,10 meter.

De keuken ligt aan de voorzijde. Als je staat te koken, kijk je leuk uit naar buiten. De tuingerichte woonkamer heeft fantastische openslaande deuren naar de tuin en een groot vast raam tot aan de grond. Dat geeft een heel ruimtelijk gevoel. Kies je voor een hoekwoning, dan heb je een aantal ramen in de zijgevel.

Op de 1e verdieping heb je 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. De 2e verdieping is open, je kunt er voor kiezen deze later op eigen gelegenheid naar wens in te delen. Bij blok 16 wordt de zolder al voorzien van een indeling waardoor je bij oplevering al over direct over 2 extra slaapkamers beschikt. 

Je kunt dit type kopen aan de ventweg langs de Burgemeester van Haarenlaan in blok 16, of aan de Parkweg, waar blok 8 gelegen is. Door de aanplant van veel bomen krijgt deze weg een laanachtige uitstraling. Zit je graag buiten in de zon tot hij ondergaat, dan zou je hier zomaar jouw droomhuis kunnen vinden. De tuinen van blok 16 liggen op het zuiden, van blok 8 op het oosten en zijn allemaal voorzien van een berging. Heb je al gezien dat alle woningen een voortuin met groene haag hebben? 

Je auto parkeer je in het openbare parkeerhof achter de tuinen. Ga je voor een van de woningen in blok 16, dan heb je een eigen parkeerplaats achter de tuin gelegen. 

Foto

type 202-5100

Foto

Woonopp. ca. 131 m²

Foto

slaapkamer 3 tot 5

Foto

achtertuin zuid of oost

plattegronden

BOUWNUMMERS 47 T/M 53 EN 116 T/M 119

Foto

Begane grond

Foto

eerste verdieping

Foto

tweede verdieping

Foto

tweede verdieping (Extra kamer)

Bouwnummers 48 t/m 53 en 117 t/m 119 zijn gespiegeld. Let op, bouwnummer 119 heeft geen zijramen.
Wil je de technische plattegronden bekijken? Deze tref je na start verkoop bij de downloads.

Voor alle woningen in blok 8 en 16 is de productie inmiddels gestart. In beide blokken worden alle bouwnummers voorzien van een uitbouw van 2,40 meter, bij blok 16 combinatie met een grote trapkast.

bekijk hier

de digitale brochure van fase 2 & 3

Foto
image

INTERIEURIMPRESSIE WOONKAMER MET UITBOUW 2,40 METER (FASE3)

Wonen in de Buurttuin

Alle woningen zijn verkocht!

Je kan niet meer inschrijven als reserve kandidaat

Bel voor vragen de makelaar: Ooms Makelaars Schiedam 010 - 273 0102

inschrijven

Volg ons op Facebook

In de Buurttuin - Facebook

Volg ons op Instagram

In de Buurttuin - Instagram