Wonen in de Buurttuin

Ruimte om te kiezen

voor elk wat wils

In de Buurttuin wordt een groene buurt voor iedereen. Hier komen circa 240 woningen, waaronder sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen. Van de 145 sociale huurwoningen zijn er 71 eengezinswoningen en 74 appartementen. Daarnaast komen er 45 vrije huursector appartementen. De 48 koopwoningen bestaan uit eengezinswoningen die verschillen in grootte en kapvorm. In de Buurttuin wordt gefaseerd verkocht en gebouwd en verhuurd.

nieuwe

gevarieerde woonbuurt

De variatie in woningtypes, de warme genuanceerde kleuren gevelsteen en mooie accenten in het metselwerk geven de buurt een heel vriendelijke uitstraling. Zeker in combinatie met het vele groen durven we met zekerheid te zeggen dat deze kwaliteiten ervoor zorgen dat In de Buurttuin met de jaren alleen maar mooier wordt. Het groen is gegroeid en tuinen zijn aangelegd, buurttuinen zijn ingericht en er is volop leven. Doe je mee vanaf het begin?

Wonen in de Buurttuin

SITUATIE

MET DE FASES

Nieuwbouw en renovatie

In schiedam

In de Buurttuin is een van de ontwikkelingen die zorgen dat Schiedam nog mooier wordt. Ben je nieuwsgierig wat er nog meer gebeurd op het gebied van nieuwbouw en renovatie? Deze kaart geeft een goede indruk.

Foto

Interesse?

We maken ruimte voor jou!

Wil je op de hoogte blijven van Wonen In de Buurttuin? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Meld je aan
Wonen in de Buurttuin