Alle woningen zijn verkocht!
Je kan niet meer inschrijven als reserve kandidaat.

woningaanbod

Kies je favoriete woning fase 3

In de Buurttuin wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt aan de Parkweg. Als je de plek kent, weet je dat er portiekflats stonden. Deze flats zijn verdwenen, het groen blijft. Dit groen gaat straks onderdeel uitmaken van de buurt én er komt groen bij! Hierdoor ontstaan er buurttuinen tussen de woningen en die mag je straks gewoon als het verlengstuk van je thuis zien. Spelen met vriendjes, een praatje met de buren, een boek lezen en samen tuinieren, jeu-de-boulen of barbecueën. Je doet het In de Buurttuin. In de nieuwe wijk komen duurzame eengezinswoningen en appartementen. Koop en huur.

Inmiddels zijn de 11 allerlaatste woningen in verkoop, gelegen in blok 8 en blok 16. Deze woningen zijn inmiddels in volle aanbouw en worden voorzien van een uitgebreid pakket aan meerwerk. 

in de buurttuin

Fase 3 - 11 koopwoningen
Alle woningen zijn verkocht!

Foto

3 woonlagen
plat dak - 5,10 m breed

202 -5100

blok 8 - BOUWNUMMERS: 47 t/m 53
WOONOPPERVLAKTE CIRCA 131 M² GBo

vraagprijs vanaf € 449.500,- - inclusief reeds bepaald meerwerk


blok 16 - bouwnummers: 116 t/m 119

WOONoppervlakte circa 131 M² GBO

VRAAGPRIJS VANAF € 487.500,- - INCLUSIEF REEDS BEPAALD MEERWERK

situatie fase 2 & 3

de inrichting van de buurt

image

disclaimer

De omgeving van het gebied waar de woningen van blokken 7, 9 en 16 deel van uitmaken, zoals weergegeven op de situatietekening, is volop in ontwikkeling. In die ontwikkeling is thans gebleken (17-02-2022) dat het om veiligheidsredenen die te maken hebben met de bouw van het naast Blok 16 gelegen appartementencomplex beter is om Blok 16 niet in fase 2 in verkoop te brengen. In de brochure, op de website en in alle verdere verkoopinformatie-documenten kan informatie over Blok 16 nog wel voorkomen. Indien zonder nadere verificatie of advies van deze informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico. Van Wijnen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Wonen in de Buurttuin

Alle woningen zijn verkocht!

Je kan niet meer inschrijven als reserve kandidaat

Bel voor vragen de makelaar: Ooms Makelaars Schiedam 010 - 273 0102

inschrijven

Volg ons op Facebook

In de Buurttuin - Facebook

Volg ons op Instagram

In de Buurttuin - Instagram