Wonen in de Buurttuin

we maken

ruimte voor jou!

Wil je op de hoogte blijven van wonen In de Buurttuin? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hiervoor maak je hieronder een account aan.

De voordelen van een account:

  • Je blijft automatisch op de hoogte door middel van nieuwsbrieven over Wonen In de Buurttuin 
  • Je past je persoonlijke gegevens en woonwensen eenvoudig zelf aan

In de nieuwsbrieven ligt de focus op de koopwoningen. Klik hier voor meer informatie over de huurwoningen.

BEREID JE GOED VOOR

Wil jij je inschrijven voor In de Buurttuin? Onze tip, bereid je alvast voor! Je hebt straks namelijk een haalbaarheidscertificaat nodig van een hypotheekadviseur.

Maak dus alvast een afspraak met jouw financieel adviseur. Zo weet je bij de start verkoop zeker of het bouwnummer van jouw voorkeur financieel haalbaar is, maar belangrijker nog; je weet waar je ongeveer aan toe bent wat betreft de maandlast.

Heb je nog geen financieel adviseur? Wij laten je graag vrijblijvend kennis maken met de financieel adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs. Zij kunnen op korte termijn in een (digitale) afspraak jouw mogelijkheden op een rijtje zetten. Ook kunnen zij een hypotheekverklaring voor je opstellen, welke je straks voorrang geeft bij de officiële inschrijving waarvan de datum in een later stadium bekend wordt gemaakt. Handig toch?

Ooms Financieel Adviseurs is telefonisch bereikbaar op 010 – 2730 102 of mail naar schiedam@ooms.com

kopen

iN DE BUURTTUIN

Heb je een vraag over kopen In de Buurttuin? Ooms Makelaars Schiedam beantwoordt je
vragen met plezier. Je kunt Ooms bereiken op 010 - 273 01 02 en schiedam@ooms.com

Wonen in de Buurttuin

Sociale huur

In de Buurttuin

Heb je interesse in een sociale huurwoning? Naar verwachting worden in de zomer van 2022 de sociale huurwoningen uit de eerste fase opgeleverd en aangeboden via Woonnet Rijnmond. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, moet je ingeschreven staan als woningzoekende op www.woonnetrijnmond.nl.

Kunnen bewoners uit Schiedam voorrang krijgen bij de toewijzing van woningen?

De woningwet maakt het wel mogelijk om woningzoekenden uit Schiedam voorrang te verlenen bij de toewijzing van woningen in Schiedam op woningzoekenden die niet in Schiedam wonen.

Meer informatie vanaf 2021
Meer informatie over de verhuur en toewijzing over de sociale huurwoningen In de Buurttuin vind je vanaf begin 2021 op de site van Woonplus.

Hoe wordt er geselecteerd?

Er wordt geselecteerd op basis van de inschrijfduur op Woonnet Rijnmond.
Verder zijn de volgende zaken van belang:

  • Het aantal personen in het huishouden moet juist zijn; 
  • De inkomensgegevens moeten correct zijn.
woonnetrijnmond Wonen in de Buurttuin

VRIJE SECTOR HUUR

In de Buurttuin

Zoek je een vrije sector nieuwbouwappartement in het middensegment? In de Buurttuin worden 45 appartementen in de vrije sector te huur aangeboden door Newomij.

Informatie over de vrije sector huurappartementen

De driekamerappartementen zijn ongeveer 80 m2 groot en bevinden zich in één blok. Het woonblok bestaat uit vier bouwlagen. Op de begane grond zijn de centrale entree, gezamenlijke fietsstallingen, een scootmobielstalling en negen appartementen. De drie verdiepingen bevatten elk twaalf appartementen met balkon. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Wanneer komen de appartementen beschikbaar?

De bouw start medio 2021 en de planning is dat de appartementen eind 2022 worden opgeleverd. Naar verwachting start de verhuur van de 45 appartementen in de zomer van 2022.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Heb je misschien interesse? Je kunt dit alvast aan verhuurder Newomij laten weten.

Kijk hier of stuur een mail naar:
verhuur@newomij.nl

    Newomij Wonen in de Buurttuin