image

Sociale huur

In de Buurttuin

Heb je interesse in een sociale huurwoning? Naar verwachting worden in de zomer van 2022 de sociale huurwoningen uit de eerste fase opgeleverd en aangeboden via Woonnet Rijnmond. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, moet je ingeschreven staan als woningzoekende op www.woonnetrijnmond.nl.

Kunnen bewoners uit Schiedam voorrang krijgen bij de toewijzing van woningen?

De woningwet maakt het wel mogelijk om woningzoekenden uit Schiedam voorrang te verlenen bij de toewijzing van woningen in Schiedam op woningzoekenden die niet in Schiedam wonen.

Meer informatie vanaf 2021
Meer informatie over de verhuur en toewijzing over de sociale huurwoningen In de Buurttuin vind je vanaf begin 2021 op de site van Woonplus.

Hoe wordt er geselecteerd?

Er wordt geselecteerd op basis van de inschrijfduur op Woonnet Rijnmond.
Verder zijn de volgende zaken van belang:

 • Het aantal personen in het huishouden moet juist zijn; 
 • De inkomensgegevens moeten correct zijn.
woonnetrijnmond Wonen in de Buurttuin

VRIJE SECTOR HUUR

In de Buurttuin

Zoek je een vrije sector nieuwbouwappartement in het middensegment? Bekijk www.vrijesectorbuurttuin.nl voor meer informatie over de vrije sector woningen in de Buurttuin. In de Buurttuin worden 45 appartementen in de vrije sector te huur aangeboden door Newomij.

Informatie over de vrije sector huurappartementen

De driekamerappartementen zijn ongeveer 80 m2 groot en bevinden zich in één blok. Het woonblok bestaat uit vier bouwlagen. Op de begane grond zijn de centrale entree, gezamenlijke fietsstallingen, een scootmobielstalling en negen appartementen. De drie verdiepingen bevatten elk twaalf appartementen met balkon. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Wanneer komen de appartementen beschikbaar?

De bouw start medio 2021 en de planning is dat de appartementen eind 2022 worden opgeleverd. Naar verwachting start de verhuur van de 45 appartementen in de zomer van 2022.

Meer informatie vind je op www.vrijesectorbuurttuin.nl

Hoe blijf ik op de hoogte?

Heb je vragen over de verhuurprocedure, de appartementen of het complex? Vul dan het contactformulier in op www.vrijsectorbuurttuin.nl of neem contact op met Ooms Makelaars.

  Meer informatie Wonen in de Buurttuin
  Wonen in de Buurttuin

  BEGIN 2022 START VERKOOP FASE 2

  schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  Wil je op de hoogte blijven van Wonen In de Buurttuin?
  Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  Meld je aan

  Volg ons op Facebook

  In de Buurttuin - Facebook

  Volg ons op Instagram

  In de Buurttuin - Instagram