image

Sociale huur

In de Buurttuin

Heb je interesse in een sociale huurwoning? Naar verwachting worden in de zomer van 2022 de sociale huurwoningen uit de eerste fase opgeleverd en aangeboden via Woonnet Rijnmond. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, moet je ingeschreven staan als woningzoekende op www.woonnetrijnmond.nl.

Kunnen bewoners uit Schiedam voorrang krijgen bij de toewijzing van woningen?

De woningwet maakt het wel mogelijk om woningzoekenden uit Schiedam voorrang te verlenen bij de toewijzing van woningen in Schiedam op woningzoekenden die niet in Schiedam wonen.

Meer informatie vanaf 2021
Meer informatie over de verhuur en toewijzing over de sociale huurwoningen In de Buurttuin vind je vanaf begin 2021 op de site van Woonplus.

Hoe wordt er geselecteerd?

Er wordt geselecteerd op basis van de inschrijfduur op Woonnet Rijnmond.
Verder zijn de volgende zaken van belang:

 • Het aantal personen in het huishouden moet juist zijn; 
 • De inkomensgegevens moeten correct zijn.
woonnetrijnmond Wonen in de Buurttuin

VRIJE SECTOR HUUR

In de Buurttuin

Zoek je een vrije sector nieuwbouwappartement in het middensegment? In de Buurttuin worden 45 appartementen in de vrije sector te huur aangeboden door Newomij.

Informatie over de vrije sector huurappartementen

De driekamerappartementen zijn ongeveer 80 m2 groot en bevinden zich in één blok. Het woonblok bestaat uit vier bouwlagen. Op de begane grond zijn de centrale entree, gezamenlijke fietsstallingen, een scootmobielstalling en negen appartementen. De drie verdiepingen bevatten elk twaalf appartementen met balkon. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Wanneer komen de appartementen beschikbaar?

De bouw start medio 2021 en de planning is dat de appartementen eind 2022 worden opgeleverd. Naar verwachting start de verhuur van de 45 appartementen in de zomer van 2022.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Heb je misschien interesse? Je kunt dit alvast aan verhuurder Newomij laten weten.

Kijk hier of stuur een mail naar:
verhuur@newomij.nl

  Newomij Wonen in de Buurttuin
  Wonen in de Buurttuin

  VERKOOP FASE 1 GESTART

  schrijf je nu in!

  Heb je interesse in één van de koopwoningen? Schrijf je nu in of bel de makelaar als je vragen hebt: Ooms Makelaars Schiedam 010 - 273 01 02

  start inschrijving

  Volg ons op Facebook

  In de Buurttuin - Facebook

  Volg ons op Instagram

  In de Buurttuin - Instagram