Wonen in de Buurttuin

Ruimte om ontspannen

en Thuis te komen

In de Buurttuin wordt een gezellige buurt waar je je vrij en veilig voelt. Alles is lekker ruim opgezet met veel groen tussen de huizen en lage appartementengebouwen. De huizen hebben fijne achtertuinen en voor de deur loopt een brede stoep. Ook de straat is breed en is er ruimte voor speelplekken voor de allerkleinsten en iets oudere kinderen. Begint het beeld zich al een beetje te vormen?

Woningaanbod bekijken

Een laan met allure

Naar de binnenstad

Langs de Parkweg, de Nolenslaan en Joop den Uyllaan zie je straks nog maar weinig auto’s staan. De bomen zorgen voor een groen beeld, waardoor je een ontspannen gevoel ervaart als je thuiskomt.

Foto
Wonen in de Buurttuin

Nieuwe buurt

in bestaande wijk nieuwland

Ga lekker winkelen, pak een terrasje bij mooi weer, geniet van een voorstelling in het Theater aan de Schie of Wennekerpand en laat je culinair verwennen bij één van de vele restaurants. Het centrum van Schiedam is bijzonder sfeervol met gezellige pleintjes, mooie havens, tal van monumenten en fraaie molens. Die molens werden vroeger gebruikt om het graan te vermalen voor de jeneverstokerijen. Met het Brandersfeest wordt de jenevergeschiedenis van de stad gevierd. En tijdens de jenever- en ginfestivals laten internationale bartenders je genieten van bijzondere cocktails.

In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het fraaie Beatrixpark met speeltuin Drakensteijn. Wat fijn is, is dat je nieuw woont maar direct meelift op alles wat al aanwezig is in de buurt. The best of both worlds. Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij. Lees ons blog over de leukste plekken in Schiedam.

Foto

Gunstige locatie

Ten opzichte van uitvalswegen

In de Buurttuin in Schiedam ligt heel gunstig ten opzichte van uitvalswegen. Zo rijd je in een paar minuutjes de oprit van de A20 op en vanuit daar ben je ook snel op de A4 richting Den Haag en Amsterdam naar het noorden en richting Breda naar het zuiden. In Rotterdam ben je hoe dan ook bijzonder snel, met de auto in 10 minuten, maar ook met de metro reis je gemakkelijk naar het centrum.

Wonen in de Buurttuin

Alle woningen zijn verkocht!

Je kan niet meer inschrijven als reserve kandidaat

Bel voor vragen de makelaar: Ooms Makelaars Schiedam 010 - 273 0102

inschrijven

Volg ons op Facebook

In de Buurttuin - Facebook

Volg ons op Instagram

In de Buurttuin - Instagram