23-07-2020

Maak vast kennis met de makelaar

Martijn van Heeswijk is de makelaar van In de Buurttuin. En daar is hij blij mee, blijkt als we hem spreken. “Dit is nou echt zo´n nieuwbouwplan waar veel verschillende mensen op afkomen en dat maakt mijn werk leuk.”

“Ik weet dat veel mensen uit de buurt belangstelling hebben om in hun vertrouwde omgeving een huis te kopen. Ook Rotterdammers zien een kans op een mooi gezinshuis zonder de hoofdprijs te betalen. Schiedam lift mee op de enorme ontwikkeling die Rotterdam doormaakt. Dus hier een huis kopen is een goede investering.”

Verbinding op alle vlakken
Martijn is al in een vroeg stadium door de ontwikkelaar bij de plannen betrokken. “Ja, fijn is dat. Want dat maakt dat ik alle ins en outs van het project ken en straks goed kan uitleggen hoe het huis en de buurt in elkaar zitten en waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn. Ik vind dat trouwens heel goed hoe Van Wijnen dat doet. We hebben al eerder samengewerkt en altijd zie ik dat ze heel erg de verbinding opzoeken. Binnen het ontwikkelteam én met de bewoners. Dat zorgt voor betrokkenheid en een grote draagkracht. Grappig is trouwens dat verbinding en het gevoel van samen In de Buurttuin ook een grote rol speelt.”

De mix maakt het mooi
“In de Buurttuin vind ik echt heel mooi. Deze upgrade is wat de wijk verdient. Een fijne wijk waar het openbare groen bijna onderdeel uitmaakt van de eengezinswoningen. Ik zie ook al helemaal voor me hoe mensen hier met elkaar leven en ondertussen ontzettend genieten van hun nieuwe huis. Het gemixte aanbod van koop en huur, sociaal en middensegment, trekt een brede groep aan en dat levert weer een gemêleerde bewonerssamenstelling op. Uit ervaring weet ik dat dit de fijnste wijken zijn. Plekken waar mensen met verschillende achtergronden, gezinssamenstellingen en leeftijden samenkomen, dat voelt vrij!”

Aanmelden als belangstellende graag via de website
“De belangstelling voor In de Buurttuin is heel groot”, vertelt Martijn. “We worden dagelijks meerdere keren benaderd. Nadat we de vragen hebben beantwoord, verwijzen we mensen door naar de website, waar je je als belangstellende kunt aanmelden. Via deze database gaan we iedereen op de hoogte houden en informeren als de verkoop start. Ik hoop dat dit eind 2020 wordt.”

Tot snel!
Martijn kan niet wachten om iedereen straks te spreken en zijn enthousiasme te kunnen delen. Of dat face to face wordt, is nog niet duidelijk. “Dat hangt van de regels rondom corona en het aantal mensen af dat zich uiteindelijk aanmeldt als belangstellende. Wordt dus vervolgd. Gelukkig zijn er legio mogelijkheden om toch op ‘persoonlijke’ manier te informeren. Bijvoorbeeld met een webinar of een speed-meet-and-greet. Daar hebben we inmiddels ervaring mee.”

Wonen in de Buurttuin

Alle woningen zijn verkocht!

Je kan niet meer inschrijven als reserve kandidaat

Bel voor vragen de makelaar: Ooms Makelaars Schiedam 010 - 273 0102

inschrijven

Volg ons op Facebook

In de Buurttuin - Facebook

Volg ons op Instagram

In de Buurttuin - Instagram